8 VRSTA NAMIRNICA KOJE POVEĆAVAJU LIBIDO

Postoje namirnice koje podstiču energiju, izoštravaju memoriju, pa čak i sprečavaju bore. Ali ove namirnice sup rave afrodizijačke bombe! One će poboljšati vaš seksualni život! 


Špargla

Vitamin E u ovom zelenom povrću pomaže vašem telu da ustalasa hormone poput testosterona, estrogena i progesterona, koji cirkulišu u krvotoku i stimuliše seksualne reakcije.

Ljute papričice

Kapsaicin koji se nalazi u ljutim paprikama, pojačava cirkulaciju krvi i stimuliše nervne završetke.

Ostrige

Ostrige kao afrodizijak zvuče kao kliše, ali one zaista mogu izazvati “leptiriće”. Ove školjke su prepune cinka, mineral koji dovodi do proizvodnje testosterona, koji je povezan sa seksualnom željom.

Nar

Nar duguje svoju moć antioksidantima, koji štite sluzokožu krvnih sudova, što omogućava veći protok krvi kroz njih. Krajnji ishod? Povećana osetljivost intimnih delova.

Crveno vino

Pored opuštanja, crveno vino sadrži resveratrol, antioksidans koji pomaže da se pospeši protok krvi i poboljšava cirkulaciju pre i za vreme odnosa.

Čokolada

Čokolada je već dugo poznata kao jedan od najslađih načina da podignete raspoloženje. Čokolada utiče na rad mozga, i proizvodi enzyme koji su isti oni koji se prirodno oslobađaju tokom seksualnog odnosa.

Lubenica

Lubenica može da pomogne cirkulaciju, što poboljšava protok krvi. Lubenice su takođe dobar izvor antioksidansa, čime će se poboljšati opšte zdravlje i blagostanje.

Avokado

Kako se ispostavilo, avokado ima dosta vitamina E, koji pruža višak energije koju je potrebno potrošiti. A kako bi bilo slađe nego ljubavnim činom? 

Pomozite nam da postanemo još bolji!
Da li ste pronašli željenu informaciju na ovoj stranici? Da Ne
Da li je sadržaj na ovoj stranici lak za razumevanje? Da Ne
Da li je sadržaj kompletan i sa dovoljno detalja? Da Ne