Dermatološka služba

U dermatološkoj službi Poliklinike InterTim radi Doc. Dr Zorana Đaković, prim. Dr Tomislav Mladenović i Dr Petar Bursać, lekari sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom stečenim radom u KC Srbije i Vojnomedicinskoj akademiji.


Ova služba se bavi dijagnostikom i lečenjem  različitih oboljenja kože kao što su infekcije kože (gljivične, virusne, bakterijske), alergijske dermatoze, ekcemi, tumori kože, bradavice, kondilomi, akne, mladeži, psorijaza, vitiligo i dr.

Pored dermatološkog pregleda u dijagnostici ovih oboljenja koriste se dermatoskopija koja je od ogromne važnosti za rano postavljanje dijagnoze melanoma i raka kože, alergološki testovi na koprivnjaču,  mikrobiološki pregledi briseva i strugotina sa kože te biopsija izmenjene kože sa histološkim pregledom.

U Poliklinici Intertim pored pregleda pregledi i lečenje različitih kožnih oboljenja, moguće je uraditi i  uklanjanje proširenih kapilara, bradavica, kondiloma i drugih izraslina radiotalasima ili  tečnim azotom kao i  previjanje odnosno lečenje venskih ulcera.

Kontaktirajte nas direktno i zakažite pregled

Sva polja su obavezna!

Pomozite nam da postanemo još bolji!
Da li ste pronašli željenu informaciju na ovoj stranici? Da Ne
Da li je sadržaj na ovoj stranici lak za razumevanje? Da Ne
Da li je sadržaj kompletan i sa dovoljno detalja? Da Ne