Specijalistička internistička služba

Internističku službu u Poliklinici INTERTIM čini čitav niz subspecijalnosti uključujući kardiologiju, nefrologiju, reumatologiju, gastroenterologiju, endokrinologiju, hematologiju, infektologiju  i pulmologiju. Ova služba se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem praktično svih oboljenja unutrašnjih organa.


U ovoj službi rade lekari sa ogromnim i dugim kliničkim iskustvom stečenim u našim najeminentnijim zdravstvenim ustanovama kao što su Vojnomedicinska akademija i Klinički centar Srbije. Pored individualne stručne kompetentnosti kvalitet više u radu ove službe predstavlja timski rad koji danas predstavlja imperative u pravilnom dijagnostikovanju i lečenju bolesnika sa oboljenjima unutrašnjih organa.

Pored dijagnostikovanja i lečenja različitih internističkih oboljenja, posebna pažnja se poklanja prevetivnom radu koji podrazumeva rano otkrivanje i korigovanje faktora rizika koji su osnov za nastanak vrlo ozbiljnih oboljenja kao što su infarct srca, šečerna bolest, tumori debelog creva itd. Ova aktivnost Poliklinike Intertim promovisana je kroz izuzetno povoljne pakete sistematskih pregleda.

Internistička služba raspolaže sa savremenom dijagnostičkom opremom uključujući: EKG, aparat za ultrazvučne preglede sa mogućnošću kolor dopler dijagnostike, bicikl ergometar, holter EKG i holter krvnog pritiska, aparat za endoskopske dijagnostičke procedure kao što su gastroskopija, kolonoskopija i anoskopija.

Spektar usluga u okviru internističke službe obuhvata:

  • Detaljan klinički pregled bolesnika
  • EKG
  • Ergometriju (test opterećenja srca)
  • Holter EKG-a
  • Holter krvnog pritiska
  • Endoskopske preglede probavnog trakta (gastroskopija, kolonoskopija, anoskopija)
  • Ultrasonografski pregledi stomaka sa mokraćnom bešikom i prostatom, srca, štitaste žlezde i paratireoidnih žlezda, dojki, mekih tkiva, zglobova….
  • Kolor dopler krvnih sudova stomaka, bubrega, moždanih arterija, nogu i ruku….
  • Kompletne laboratorijske analize krvi i mokraće

U skladu sa svetskim standardima sve invazivne procedure (gastroskopija, kolonoskopija) moguće je uraditi u analgosedaciji.

Kontaktirajte nas direktno i zakažite pregled

Sva polja su obavezna!

Pomozite nam da postanemo još bolji!
Da li ste pronašli željenu informaciju na ovoj stranici? Da Ne
Da li je sadržaj na ovoj stranici lak za razumevanje? Da Ne
Da li je sadržaj kompletan i sa dovoljno detalja? Da Ne